Matkasäätöä

Niinku ehkä tiiättekin, ollaan lähössä parin viikon päästä Britteihin. Sen lisäks meille varmistu keikka itsenäisyyspäiväks Pietariin. Eli se on siinä samalla viikolla, jollon tullaan takasin Briteistä. Ihan hyvä määrä reissausta tiedossa siis marras-joulukuun vaihteeseen.

Reissaamisessa itessäänhän ei siis mitään vikaa oo, mutta kun matka vie muille maille, on siinä aina oma osansa kaikenlaista säätämistä mukana. Britteihin ei tarvinnu, kun hoitaa lennot onneks. Niissä ei sinänsä oo sen kummempaa haastetta. Piti vaan ottaa huomioon, millon pitää olla maassa, jotta ehditään ekalle keikalle Bournemouthiin.

Tultiin siihen tulokseen, että jos ei haluta maksaa itteemme kipeeks lentolipuista, pitää lähtee jo keskiviikkona ja yöpyy Lontoossa ja mennä siitä sit junalla Bournemouthiin torstaiks. Siitä sit onneks päästään Vindickersien kyydissä Lontoon ja Hastingsin keikoille. Sit takasin Lontooseen varmaan vielä yheks yösk ja aamulla takasin Suomeen.

Pietarin keikka onki sit jo saman viikon torstaina taas. Sinne pääsee onneks helposti bussilla suoraan Kampista. Hankalampaa on se, että sinne ei noin vaan marssita rajan yli vaan pitää hakea viisumi. Venäjälle saa viisumin vaan, jos on viisumikutsu ja sellaset saatiin vasta nyt keikan järjestävältä taholta. Nyt pitää sit alkuviikosta kiireellä pistää viisumit hakuun, jotta saadaan passit takasin ennen seuraavan viikon keskiviikkoa, kun pitää olla jo lähössä Britteihin koneella.

Pientä hoppua ja hässäkkää siis. Ja viime tinkaanhan nää aina menee. Lontoon keikan paikkakin ehti vielä vaihtua pari viikkoa ennen. Uus mesta on sellanen kuin Nambucca. Aika saman kaliiberin mesta se näytti olevan, joten ei harmia. Jännäähän tällanen reissaaminen on. Ja pientä ressiä pukkaa tollasista viime hetken muutoksista ja säädöistä. Mut pysyypähän varpaillaan. Eiköhän näistä hyvät reissut tuu! Pistetään lisää juttua, miten hommat etenee tässä. Tsek!

Ainii tässä vielä noi keikkapäivät

24.11.2012 @ Google+ Hangout Gig [online]
29.11.2012 @ On The Rocks, Bournemouth (UK)
30.11.2012 @ Nambucca, London (UK)
01.12.2012 @ Flairz, Hastings (UK)
06.12.2012 @ Fish Fabrique Nouvelle, St. Petersburg (RU)
22.12.2012 @ Ellivuori, Sastamala (FIN)

Leave a Reply