Upeeta Uniikki!!

Käytiin eilen Tampereella Uniikissa akkarikeikalla ja ihan huikeeta! Mikä siis sen parempaa, kun se että porukkaa oli enemmän ku viimeks ja meininki vähintäänkin yhtä hyvä, ellei jopa parempi. Luultavasti parempi.

Kuva: Katri Julku

Mä vissiin yritän saada tota mikkiä mahtumaan suuhun kokonaisena tossa kuvassa. Mutta meni siitäkin huolimatta hienosti! Ja soitettiin uus biisikin, mikä oli siistiä. Eikä tässä tarvi montaa viikkoa odotella, kun se julkastaan muutenkin.

Pitää varmaan keväällä taas tulla Uniikkiin soittamaan uudelleen.

Seuraavaks vedetään parin viikon päästä Hangout-keikka Google+:ssa. Eli livenä netissä. Se on aina jännää. Toivotaan, että menee kaikki putkeen ja pysyy yhteydet hyvinä. Tällä kertaa ei tarvi valvoa koko yötä onneks kuitenkaan. Hangoutti on tällä kertaa jo klo 21 Suomen aikaan, joten se voi olla ihan mahollista kattoakin.

Ja sen jälkeen lähetään Britteihin soittamaan kolmen keikan minirundi. Se nyt on jo ihan älyttömän siistiä! Varsinkin, kun ei olla taas hetkeen päästy Suomen ulkopuolelle keikkailemaan.

3 thoughts on “Upeeta Uniikki!!

  1. ♥ teidän _pitää_ tulla takas! olitte taas kerran iha huikeita, kiitos! <:

  2. Kiitti :3 Eiköhän me tulla! 🙂

  3. Jeeeeeeeeee oli kivaa ja uniikki on aina jees! ootte huippui 🙂

Leave a Reply