Kiitti Base!

Noniin. Aika herätä talviunilta.

Käytiin polkasemassa vuoden 2013 keikat käyntiin suhteellisen tiiviissä mutta sitänkin tunnelmallisemmassa Bar Basessa. Ois voinu kuvitella, ettei sunnuntaina jengi paljoa jaksa lähteä liikenteeseen. Vaikka tapahtuma olikin Merirock-risteilyn viralliset jatkot, luulen ettei sinne parin päivän risteilyn ja rellestyksen jälkeen liienny paljoa itse risteilijöitä.

Mutta ei se mitään. Paikalle eksy kuitenki jengiä. Tuttuja naamoja ja muutama onneton ohikulkijakin varmasti. Oli joka tapauksessa ihan siistiä käydä soittamassa, kun oli saanu joulusta asti kerätä voimia. Kehdattiin soittaa ihan uus biisikin, jota nauhotellaan parhaillaan.

Meillä on lauluja vaille valmis jo toi uus biisi. Ja tietty miksausta ja musavideoo ja sellasta sitte vielä. Mutta hyvällä vauhdilla mennään. Akkarilevy vähän viivästyy viivästymistään. Päätin miksata vanhempia biisejä uudestaan, kun ei ne oikeen meinannu kuulostaa miltään noihin uusiin verrattuna ja piti vielä käydä nauhottamassa bassoja ja jotain köörejä vähän lisää. Mutta kyllä se kai sieltä pikkuhlijaa sais ruveta tulee. Tosin tässä on tämmönen pieni multitaskaus päällä, kun nauhotellaan tota uutta biisiä, pari rumpucoveriakin taas tulossa ja siihen päälle vielä toi akkarilevyn miksaus. Pääasia, että jotain tekee koko aika. Kyllä ne sieltä kaikki ehtii vielä tulla.

Huomenna mennään nauhottamaan lauluja uuteen biisiin. Kelatkaa sitä!

Ja hei pistäkää jo ylös päivämäärä 22.2. Sillon on nimittäin meijän seuraava keikka. Nosturissa, Helsingissä One Morning Leftin ja ruotsalaisen dubcore-bändin Beyond All Recognitionin kanssa. Keikka on Nosturin tapaan sallittu/k18. Eli lavan edessä sallittua ja baari k18. Lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä vain 12€ hintaan. Lisätietoja Facebook-eventistä.

3 thoughts on “Kiitti Base!

  1. Tulkeehan tänne Suomen Chicagoon joskus keikalle..? 🙂

  2. Tarvis kyllä sinneki taas päästä!

  3. hyvii ootte ja sillai mutten yhtää pidä teijä nimestä xd tulee mielee joku coverbändi.. ja jotenki tulee green day mielee :D:D wtf mutjuu ootte söpöi

Leave a Reply