Upeeta!

JES! Kuin hyvä viikonloppu? No sairaan hyvä!

Käytiin perjantaina soittelemassa Nosturissa One Morning Leftin ja Beyond All Recognitionin kanssa! Sairaan upeeta soittaa isolla lavalla jossa saa kerrankin liikkua miten haluaa. Oli myös hienoa nähdä uusia naamoja eturivissä, varsinkin kun ne osaa sanat ja kaikki!

Jos et ollu paikalla niin voit tsekata meininkiä tästä:

Perjantaina vedettiinkin sit Green Roomissa. Meininki oli ehkäpä vieläkin kovempi ja pienemmässä paikassa on toki aina intiimimpi meininki ja parempi kontakti yleisöön. Soitettiin myös uus coveri mitä ollaan reenailtu, mut se paljastuu vain jos käy tsekkaan meidät livenä! 😉 Tästä parit Tiina Kieleväisen ottamat kuvat Green Roomista!

Kiitosta kaikille jotka kävi vkloppuna meitä kattoon! Seuraavan kerran mennäänki 15.3. On The Rocksissa! Sinne siis!

5 thoughts on “Upeeta!

  1. mahtava keikka oli perjantaina kiitos paljon mahtavasta illasta!

  2. Mahtavaa! Hitto ku en itse pääsy nosturiin. Isoilla lavoilla tosiaan on aika kiva, kun on tilaa liikkua 😀 Muistan Basessa “lava” oli about vessan kokonen tai sellanen söpö pieni nurkka. Kaikki sitte toisissaan kiinni yritti soitella, ahaha 😀

  3. Ens kerralla soitetaan Basen vessassa! Kyllähän sopu sijaa antaa, mut tässä tapauksessa tulee myös kitarasta päähän!

Leave a Reply