GAS ATTACK!

Nonii!

Jokunen ihminen on uskaultunut kyselemään mun ESP-bassoista joten ajattelin kirjoittaa niistä hieman tänne. Meikä rakastaa soittimia, varsinkin hyviä sellaisia joten niistä on erittäin mukava aina jutella!

Tässäpä olisi mun ESP-“perhe”:

Vasemmalta oikealle:
ESP Vintage 4 (Speksit täältä!)
Tän basson voit nähdä yleensä aina MC:n keikoilla.  Precision mikki ja vaahtera otelauta plekulla komennettuna huokuvat Pop-Punkkia! Tuunattu Chiquita tarralla ja Jesse-tekstillä.
ESP Custom Vintage 5
Ostin tämän pois Apulannan basistilta. Käytännössa täysin sama laite kuin edellinen, mutta 5-kielinen. Erikoistilauksena tehty, taitaa olla ainoa maailmassa!
ESP Amaze DLX 5 (Speksit täältä!)
Bassojen Leatherman! Aktiivi/passiivi-elektroniikka ja über-makee loimuvaahtera-kansi. Tää on mun “työ”-basso. Tän basson voit nähdä kun soitan laivalla taikka vaikka sun häissä!
ESP Series-400 Jazzbass
Tää basso on vuodelta ’87! Upee surf green väritys ja perinteinen jazzbasso saundi! Tää on yleensä mulla backuppina MC keikoilla jos toiselle bassolle käy jotain.
Päädyin soittamaan ESP bassoilla ihan vain sen takia koska mun mielestä moni muu merkki ei takaa niin hyvää hinta/laatu-suhdetta kuin ESP. Japanilaisilla on hullu työmoraali ja laatu on parempaa kuin monella muulla soittimella jotka maksavat yhtä paljon. Myös iso hatunnosto ESP:n maahantuojalle Musamaailmalle jonka hyvän palvelun takia alunperin aloin näitä käyttämään n.1,5 vuotta sitten!
Jos haluutte kysyä jotain mun soittimista niin antaa palaa! vastaan mielellään 🙂
-Jesse

9 thoughts on “GAS ATTACK!

  1. en keksi mitään tähän hätää, mutta toi surf green on ihan siga magee. tulee mark hoppus ihan pakol mielee. ja nyt keksin; vedäks ikinä viiskielisellä MC keikoil?

  2. Hoppusin takia toi Surf Green muakin miellyttää! Jos sais vielä tolla värillä tommosen vintage 4:sen! 😉 Oon joskus vetänyt 5-kielisellä MC keikkoja, mutta tulin siihen tulokseen että se alin kieli oli aika turha. Ainoa biisi jossa sitä voisi käyttää järkevästi olisi 2people2places, mutta se toimii hyvin myös 4-kielisellä…. Ehkäpä sitä tulevaisuudessa johonkin änkeäis! 🙂

  3. päivitätkö sä yleensäkki tätä blogii vai mite?:-)

  4. Yleisin päivittelijä taitaa olla Tomppa! Mut oon yrittäny skarpata! 🙂

  5. ja päteeks toi hinta/laatu myös LTD, koska niitäki on jotain 1000e pelejä. ja mistä ESP on saanu ns. hevikitaran maineen.

  6. LTD tekee todella laajalla skaalalla soittimia. Sieltä löytyy aloittelijoista ihan Pro-soittajille asti valikoimaa. Esim Deluxe-sarjan soittimet on jo todella hyviä. Myös halvemmat on hyviä valintoja ekaksi taikka tokaksi soittimeksi! … “Hevikitaran”-mainehan tulee selkeästi siitä että monet metalli-kitaristit ovat tykästyneet noihin soittimiin! Mutta esim nyt 2013 vuonna LTD tarjoaa paljon enemmän perinnehenkisempia kitaroita. Mut mun mielestä esim. hyvällä V-mallisella kitaralla voi soittaa vaikka jazzia jos siltä tuntuu! soittajastahan se on kiinni 🙂

  7. voisitteko joskus kirjottaa jonku postauksen jossa kertositte vähä ittestänne ku ois tosi kiva tietää että mimmosii ihmisii sieltä soittimie takaa oikee löytyy?:-)

  8. Hyvä idis 🙂 Koitetaan saada noi vähemmänkin blogaavat osapuolet aktiivisiks!

  9. toimiikohan tuo vintage 4 metalli musiikin kanssa? tällä hetkellä soittelen punk metal bändissä ja uudelle bassolle olis tarvetta.

Leave a Reply