Kohta ois Loose!

No mutta hei! Se on huhtikuu kohta lopuillaan, joten tarvii nyt ees jotain päivitystä pistää, ettei jää ihan kokonaan tää kuukausi blogaamatta. Ollaan tässä viimeaikoina treenattu uusia biisejä ja viilattu tota yhtä uutta jo nauhotettua julkasukuntoon. Pikkuhiljaa alkais olee miksaus siinä kunnossa, että pitäis enää video kuvata. Sen osalta ollaan pienessä taiteellisessa solmussa mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa aukee, kun aurinkokin alkaa paistaa kasvavissa määrin.

Tänään kuitenki tarvii reenata timanttinen livesetti, jonka muodostamisessa on kyllä tän kevään osalta päästy aika hyvään tahtiin. Nimittäin ylihuomenna ois keikka Bar Loosessa, Helsingissä. Sinne vaan siis kaikki!

Sen jälkeen jatkuukin parin viikon päästä 8.5. Bar Bäkkärillä Groom Rocksissa ja 10.5. akustisesti Vantaalla, Viva Mariassa.

Eikä tässä nyt ihan niin laakereilla oo lepäilty muutenkaan. Oton kanssa on saatu muutama rumpucoveri ulos ja mäki kävin jamittelemassa yhen Blinkkibiisin päälle tossa pari viikkoa sitten.

Noista kyllä ehdoton lemppari on toi Ghost On The Dancefloor rumpusooloineen sun muuta. Ihan sairasta meininkiä.

Tarvis ottaa taas nyt tavaks, että muistaa tännekin huudella aina tasasemmin! Ja hei kohta lähetäänki Tsekkeihin ja Saksaan parille keikalle. Siitä sit varmaan ainakin on kirjotettavaa.

-tomppa

Leave a Reply