Ponke’s Racing Day ja Bäkkäri

Moro! Pitkästä aikaa…

Oton käsi alkaa pikkuhiljaa olla paremmassa kunnossa. Se tarkottaa sitä, että pääsee palaamaan lavoille. Tossa viikonloppun oliki sit yllättäen pariki keikkaa. Pidemmän aikaa oli tiedossa toi Bäkkärin keikka perjantai-illalle. Torstaina kuitenkin tuli kutsu akkarikeikalle Jumbossa järjestettävään Ponke’s Racing Day -tapahtumaan. Ja kyllähän me ny aina tollasiin lähetään!

Juho otti pientä tilannekuvaa tapahtumasta. Tsek!

Sen jälkeen lähettiinki kiireellä Bäkkärille illan sähköselle keikalle. Sielläkin meni putkeen ja tuntu hyvältä päästä taas soittamaan! Kaikilla kesti paikat ja meininki oli hyvä.

Eräs kohta jo jonkinasteinen YouTube-julkkis kävi katsastamassa illan meiningin. Ja vähän päälle vielä. Mistähän on kyse? Kato ite.

Tästä jatketaan viimeistään ens kuussa 5.7. Club Libertessä, Helsingissä. Siihen mennessä meillä pitäis olla uus biisi ja musavideo julkastuna. Viimesiä viilauksia tehdään kumpaankin parhaillaan. Katotaan, jos sais tänne jotain fiiliksiä tässä vielä.

Leave a Reply