Tänään Backyardrock, Loviisa!

Heijee! Se on perjantai ja vaikka just rupes jostain kumman syystä satamaan on fiilis erittäin korkeella. Syynä siihen – fiilikseen siis, ei sateeseen – on se, että tänään päästään soittamaan. Tarkemmin sanoen tänään illalla Loviisa ja Backyardrock. Meijän soitto klo 22 Ziltonin klubilavalla. Ollaan tässä viimepäivät duunailtu parin uuden biisin rumpuja ja tehty enemmän sellasta pohjustavaa duunia ni siistiä huomata, että pääsee taas iskee kädet syvälle mutaan ja esiintymään ihmisille!

Toinen syy hyvälle fiilikselle on tietenkin tämä parrakas mies. Käytiin Oton kanssa eilen nauhottamassa rumpuja toiseen uuteen biisiin. Ensimmäiseen saatiin rummut tehtyä jo viime viikolla. Tuntuu hyvältä, kun pääsee eteenpäin uusien biisien kanssa. Jos meijän työskentelytavan haittapuolina on se, että biisien valmistuminen tuntuu ikuisuudelta, on ehdottomana hyötypuolena se, että saa tehtyä sellasta jälkeä, josta voi olla aidosti innoissaan, kun saa otettua tarvittavan ajan ja keskityttyä tosissaan kuhunkin raitaan kussakin biisissä.

Siistejä juttuja tulossa kumpaankin biisiin. Ja vastahan se Happy Song tuli, joten kyllähän näitä odottelee vielä hetken, eiks?

Mut hei! Tänään kaikki Loviisan seudulta Backyardrockiin. Lisää infoja siitä täällä.

Tsekkaillaan!

Leave a Reply