Backstage Jump!

Juho

Juho

We were having a show at Bar Backstage last Friday, you can read about it from Tom’s earlier post.

Drop The Pilot was late so we had some spare time before we could load our gear on the stage. Luckily Tom had his hair okay, and since we had nothing else to do, we took some photos with Tom and his guitar. We started with an empty stage so Tom had lots of space to perform his jump moves.

MadCraft-Guitar-Jump-01 MadCraft-Guitar-Jump-02

Tom wanted to do one more. He described it as the Spider-Man jump.

MadCraft-Guitar-Jump-03

 

Briefly in Finnish

Soitettiin viime perjantaina Bäkkärillä, josta voi tarkemmin lukea Tompan aiemmasta postauksesta.

Drop The Pilot oli myöhässä, joten meillä oli paljon aikaa tuhlattavaksi. Onneksi Tompalla oli tällä kertaa tukka kunnossa, ja voitiin ottaa hyppykuvia! Ensimmäinen sarja otettiin toistaiseksi tyhjällä lavalla, jolla oli tilaa hypätä kunnolla.

Viimeisenä hyppynä Tomppa kiskas hypyn, jota itse kutsui Spider-Man -hypyksi – ja ihan syystä.

Leave a Reply