Shining Bright – Music Video Coming Soon!

Tom

Tom

We’re almost there! Releasing the new music video for Shining Bright that is.

We just finished shooting the video yesterday. We’ve done some filming for the past couple of months here and there and we finally got everything wrapped yesterday. The last shoot took place on our beloved rehearsal palace / studio heaven.

IMG_5483

Needless to say the video included some heavy lighting and of course the amazing and almost legendary smoke machine.

We are so stoked about it and can’t wait to get to share the video with you guys! Unfortunately we’ll have to wait until next year. Don’t worry though! The wait won’t be too long since we get to release the video first thing next year. That means the 1st of January will be the release date. So look for the new music video with the complete song then!

Until then, you’ll just have to keep on following us on Instagram, Twitter, Facebook and Google+ and keep up the awesome work #teamMadCraft. Let’s do it!!!

In Finnish:

Melkein maalissa! Kuvattiin nimittäin eilen vikat pätkät Shining Brightin musavideolle. Ollaan ehditty kuvaamaan jo kaikenlaista matskua tässä viimesen parin kuukauden aikana ja nyt saatiin vikatkin setit kortille.

Ei varmaan tarvi kertoa, että videossa esiintyy vanhat tutut valot ja tietenkin Oton lempparilaite eli savukone!

Ei meinais millään jaksaa odottaa, että päästään näyttämään video teille. Meijän tarvii kuitenkin oottaa ens vuoteen. Mutta! Saadaan onneks julkasta se heti eka päivä. Eli Tammikuun ensimmäinen on uuden musavideon julkasu. Sillon pääsette kuulemaan ja näkemään biisin kokonaisuudessaan.

Siihen asti, käykää seurailemassa Instassa, Twitterissä, Facessa ja Google+:ssa ja pitäkää yllä loistavaa #teamMadCraft -buugia!

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

Leave a Reply