MadCraft Goes YLEX!

madcraft-ylex

This week we went do an interview at the Finnish national radio YleX. The show is aired today @ 14.30 Finnish time, which is something like GMT +2:00 hrs.

As we arrived, the guys at YleX were kinda lazy and had to finish their previous show, so we had some spare time. Instead of just standing still we ended up shooting some GIFs! For example, here Otto shows you how to take a proper selfie. Post your own MadCraft type selfies to Instagram / Twitter with #teamMadCraft hashtag!

otto-selfie

After the show we went to our rehearsal place to arrange the acoustic version of Shining Bright. Jesse was sick so we had to do it with the three of us, but it ended up awesome!

In Finnish:

HUH HUH! Käytiin YleX:llä Anne Lainton haastattelussa torstaina vähän huutelemassa UMK:n ystäväkirjaan. Lähetys tulee tänään lauantaina 14.30, joten koittakaa nyt ihmeessä kuunnella sitä!

Ylex-madcraft-ystavakirja

Koska ei oltu ennen päästy YleX:n haastatteluun, päätettiin perustaa virallinen MadCraft Vlog -kanava tuubiin, jota päivitetään tiuhemmin, huhujen mukaan päivittäin. Käykää nyt heti seuraamassa, jotta pysytte kärryillä KAIKESTA. Debyyttivideo kuvattiin Tompan kanssa YleX:n tuulikaapissa, kun odoteltiin Jesseä ja Ottoa paikalle.

Kuten arvata saattaa, YleXällä toimitus oli ollut taas vähän laiskalla päällä, joten jouduttiin odottelemaan ennen kuin päästiin mikin varteen. Odotteluun tarkotettu aika meinas jäädä kuitenkin melkein liian lyhyeksi, kun palattiin lähes juurillemme ja alettiin kuvata giffejä! Ylempänä Otto esim. näyttää varsin pätevästi miten otetaan virallinen mädäriselfie. Jokainen voi koittaa näiden ohjeiden mukaan myös itse kotona ja laittaa instagrammiin/twitteriin #teamMadCraft -tagilla.

jesse-madcraft

Vihdoin päästiin studioon, ja ihan normaalia rölöä sinne tais tarttua. Kaikkiin kiperiin kysymyksiin löytyi vastaukset, vähintään aiheen vierestä tai vielä kauempaa ohi. Joidenkin kohdalla käytiin jopa Tangomarkkinoiden ja Softenginen synnyinseuduilla asti, katotaan pääsikö mukaan lähetykseen.

Otto otti myös kaiken ilon (vihan?) irti tuottajan penkistä.

madcraft-otto-office

Lähetyksen jälkeen käytiin vielä treeniksellä sovittamassa Shining Brightia akkarimuotoon. Jesse luovutti jo aiemmin ja meni kotiin, joten jouduttiin sovittelemaan keskenämme. Lopputulos oli kuitenkin täysin rautaa! Siinä ohessa kuvattiin vähän lisää vlogia, joka kannattaa tietysti myös käydä vilkasemassa.

Leave a Reply