Otto pääsi Susijengiin

Tom

Otto

Uuden Musiikin Kilpailun finaali lähestyy! Tänä lauantaina pääsen soittamaan isoimman keikkani ikinä, kun vedetään meidän kisabiisi Shining Bright liveyleisölle Barona Areenalla. Unohtamatta kotikatsomoita TV2:n äärellä! Tätä varten on tehty töitä viime vuodesta saakka, ja homma on loppurutistuksia vaille valmis.

Meidän ja muidenkin kisaajien vaatteet on herättäny huomiota ympäriinsä. Risut ja ruusut menee tietty UMK-stylisteille, joiden kanssa mekin ollaan välillä tukkanuottasilla. Mutta hyvässä hengessä tietty! Toisaalta mulla on ollut kokoajan aika helppoa, koska oon pitänyt kaikissa lähetyksissä omia paitoja päällä. Kuten meidän keikoilla käyvät tietävät, oon soittanut jo vuosia keikat eri koripallojoukkueiden paidoissa.

UMK_karsinta_otto

En muista mistä se aikoinaan lähti, mutta korispaita on ihan täydellinen soittopaita. Rumpuja hakatessa käsien täytyy liikkua vapaasti ilman hihoja. Lisäks urheilupaidan materiaali on mukavan hengittävää kun pukkaa hikkee. Oon fanittanut pienestä pitäen jenkkiurheilua ja sitä fiilistä, mikä amerikkalaisilla joukkueilla on touhuissaan. Baseball ei oo napannut, mut jenkkifutis, lätkä ja koris on hienoja lajeja jenkkikentillä.

Otto_Susijengi

Mutta osaa ne suomalaisetkin. Monet on varmasti seuranneet meidän Susijengin efortteja kohti arvokisoja. Suomessa alkaa kaiketi olla pieni korishuuma päällä, meidänkin musaa alettiin jostain syystä tituleerata koripallopunkiksi. Vaikkei itse oikein ymmärretä miten se ilmenee, niin ainakin omalla kohdalla homma kulminoituu UMK-finaalissa, kiitos Susijengin ja Ylen UMK-porukan: mä puen finaaliin mulle räätälöidyn oman Susijengi-paidan! Omat NBA-rievut saa jäädä kaappiin, nyt tunnustetaan väriä!

Sain pari päivää sitten tietää, että mulle olisi tiedossa Suomen maajoukkuepaita omalla nimellä ja meidän äänestysnumerolla. Ihan käsittämättömän huikee juttu! En olis uskonut että omien soittopaitojen takia saisin jotain tällaista. En voi sanoa olevani mikään torilla tavataan -tyyppi yleensä, mutta kyllä tällä paidalla kelpaa!

Otto_Susijengi_5

Nyt kun olen ainakin paidan puolesta suoraan MM-tasolla, niin vielä pitäis jeesata meidän molempia tiimejä voittoon. MadCraftia saa äänestää voittoon UMK:ssa, meidän numero on tietty 5. Ei ollu tarkoitus pölliä Nikkilän numeroa! 🙂 Tällä viikolla myös Susijengiä pitäis tukea FIBA:n villien korttien jaossa. Käykää nyt ainakin liittymässä Susijengin Facebook-eventtiin, siellä on “pari” muutakin kannustamassa.

Ihan huikee fiilis edustaa kahta upeeta tiimiä lauantaina. Kannustetaan molemmat voittoon ja Suomi maailmankartalle! Ehkä mäkin pääsen sit vielä joskus käymään Ameriikassa kahtomassa ku pallo pomppii.

Briefly in English:

As you all know, we’ll be playing our biggest show ever on Saturday. It will take place at Barona Areena, one of the largest ice hockey halls in Finland. The hall is also used by one of the largest basketball teams. Speaking of it, people might have noticed that I tend to use basketball jerseys while playing the drums. I’ve been doing that for a long time now, since the material of a sport jersey is perfect for getting a sweat while playing. I’ve also been a big fan of American sports.

Otto_Susijengi_pose

So this week I got a call saying I’ll get a custom basketball jersey of the Finnish National team, “the Wolfpack”. It’s overwhelming to get such an honor, and I’m proud to represent both the Finnish team and our own team MadCraft on Saturday! Did you know that the Wolfpack is striving for one of FIBA’s wild cards to gain entry to the world championships? Let’s all hope for the best, Finland has a lot to fight for!

One thought on “Otto pääsi Susijengiin

  1. Hieno paita! Sulla liene omalla nimellä numeropaitaa ollutkaan sitten Ylöjärven Ilveksen :):)

Leave a Reply