We made it!

Tom

Tom

We just want to tell you guys once again. #teamMadCraft you are amazing!

For those of you wondering our endless waves of spam (mostly in Finnish, sorry about that!) on Facebook and Twitter. We performed in the UMK semifinal last night on Finnish national TV. UMK being the equivalent of the Finnish Eurovision of course.

Photo: Tiia Santavirta | www.chaostube.net

And guess what!? We made it! We did it! All of us! We are in the final that takes place next Saturday.

So the winner will get to represent Finland in the next Eurovision. But what ever happens, we are so grateful to be on the final. It is going to be a huge show at one of the biggest venues in Finland, Barona Arena. And will of course be broadcasted live on Finnish national TV2.

You can watch our performance from last night here.

Watching that you might not believe but my face was all battered and bruised on stage. Thanks goes to the great make-up artist backstage.

tom-madcraft-kovaa-reeniä-3We had only three days to rehearse that Paramore flip. We began on Tuesday and started to get the hang of it. But on Wednesday I jumped way too high on Jesse’s neck and fell on my head to the floor. After that came my knee and then my guitar. Right to my face. I sat for a second in disbelief. And then came the blood. I was bleeding both from the outside and the inside of my nose.

After a half an hour of waiting for the bleeding to stop and gathering my spirits, we were back at it again. This time wiser and definitely more focused.

It was good this happened in the rehearsals on a relatively soft floor and not on live TV 😀

But hey! We can definitely say we gave it everything we had. And it counted. We are in the final next week. That in itself is an amazing achievement.

Hope you guys will be cheering for us again next week and for many weeks to come after that. #teamMadCraft ftw!!!

UMK semifinal pictures by Tiia Santavirta | Chaos Tube

In Finnish:

Ei kai tässä voi muuta sanoa ku että #teamMadCraft ootte parasta ikinä! Jokainen teistä!

Jos siitä loputtomasta Facebook- ja Twitter-spämmistä ei vielä käyny ilmi niin oltiin kisaamassa Uuden Musiikin Kilpailun semifinaalissa eilen. Ja kiitos jokaisen teistä päästiin finaaliin!

Voittajahan pääsee finaalista edustamaan Suomea toukokuussa Euroviisuihin. Mutta tää, että päästiin finaaliin on jo itessään ihan älyttömän hieno saavutus. Finaali on siis ens lauantaina Barona Areenalla ja tulee suorana TV2:lta klo 21 alkaen. Ei järkeekään, miten isosti lähtee sit Baronalla!

Meijän semifinaalivedon voi käydä kattomassa meidän UMK-sivuilla.

tom-madcraft-kovaa-reeniä-5Meillä oli vaan kolme päivää aikaa reenata jotain siistiä semifinaaliesitykseen. Ja kaikkihan tietää, että Paramore-flippi on ehkä hienoin juttu, mitä lavalla voi tehdä. Päätettiin siis ottaa härkää sarvista ja reenata se lauantain lähetykseen.

Tähän väliin voi vaan miettiä, että kuka idiootti lähtee treenaamaan jotain tollasta kolmessa päivässä suoraan TV-lähetykseen. Mut taidetaan olla vähän idiootteja.

Eka päivä meni ihan hyvin. Puserrettiin hyvällä sykkeellä ja saatiin päivän päätteeks temppu menee jo kitaran kanssa. Tokana päivänä alko olee jo niin kova meininki päällä, että hyppäsin Jessen niskaan vähän liianki lujaa ja tulin sieltä sit päälleni alas. Perässä tuli myös oikee polvi ja kitara. Molemmat suoraan naamaan. Siinä hetken ihmeteltiin, että mitä tapahtu ennen ku kädet oli punasena. Sen jälkeen verta tulikin sekä nenän ulko- että sisäpuolelta.

Kylmäpussia naamariin, tatami puhtaaksi ja odotellaan kunnes verenvuoto lakkaa. Sen jälkeen jatkettiin tempun reenaamista jo huomattavasti järkevämmin ja keskittyneemmin.

Vinkkinä voi myös sanoo, että salista löytynyttä nyrkkeilykypärää ois kannattanu käyttää ennen tätä välikohtausta eikä vasta sen jälkeen.

Kuva: Tiia Santavirta | www.chaostube.net

Mut hyvä, että sattu treeneissä suhteellisen pehmeellä lattialla, eikä esim. suorassa lähetyksessä eilen 😀

Ainakin voidaan sanoa, että annettiin kaikkemme! Ja se kannatti, koska finaalissa ollaan!

Kuva: Tiia Santavirta | www.chaostube.net

Kuvailtiin eilen myös vlogia lähetystä odotellessa meidän vlog-kanvalle YouTubeen. Käykää subaamassa siellä! Pistetään tälläki viikolla videoita lähestulkoon joka päivä kulissien takaa.

Muistakaa sit ens lauantaina liittyä kannustamaan meitä UMK-finaalissa. Tulee jännät paikat mut puserretaan porukalla MadCraft maailmankartalle! #teamMadCraft voittoon!

Kuva: Tiia Santavirta | www.chaostube.net

Upeet kuvat UMK-semifinaalista: Tiia Santavirta | Chaos Tube

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

Leave a Reply