Shining Bright Official Acoustic Video out tomorrow

Tom

Tom

We’ve been talking about the acoustic version of Shining Bright for some time. We actually had the song recorded about a month ago. We even played live a couple times. But as we found out UMK demanded our full attention and we couldn’t get it out earlier.

After it was all over I came to the realization that what we had was good but not quite good enough. I for example had recorded my main vocal parts in a bit of a hurry so I had to do those again with some more thought and concentration.

madcraft-iphone-app-lyrics

But today we have some good news. The Official Acoustic Video for Shining Bright is coming out on YouTube tomorrow! Make sure to subscribe to our channel to be the first to catch it!

The fact that we have the acoustic version done means we can finally release the single for Shining Bright on iTunes since we wanted to have the acoustic version on it as well.

While waiting for the video I’ll leave you with some screenshots from the video. Catch you tomorrow!

madcraft-otto-susijengi madcraft-umk-rampit

In Finnish:

Ollaan jo tässä kuukauden päivät puhuttu Shining Birghtin akustisesta versiosta. Meillä oli se jo nauhotettunakin jonkin aikaa mutta kuten saatiin huomata, UMK vei kaiken ajan, eikä ehditty saamaan sitä ulos aikasemmin.

Siinä vaiheessa kun UMK:t oli kisailtu, tajusin, että tässä on oltu ehkä vähän turhankin kiireen selässä ja ainakin mun laulut pitää vetää vielä uusiks. Joten kävin laulamassa omat osuuteni uusiks vähän paremmalla keskittymisellä ja menestyksellä.

madcraft-fan-art

Mutta nyt ois valmista! Huomenna tulee nimittäin Shining Brightin virallinen akustinen video ulos meijän YouTube-kanavalle. Kannatta käydä tilaamassa se niin huomaat heti, kun se on julkastu!

Nyt kun meillä on sekä normaali että akustinen versio valmiina, voidaan vihdoin julkasta Shining Bright -sinkku iTunessa ja Spotifyssa. Haluttiin myös akustinen versio siihen mukaan niin ei viittitty aikasemmin julkasta.

Mutta siihen asti kunnes video on tuubissa, saatte ihailla näitä screeshotteja videolta. Muistakaa kattoa huomenna!

madcraft-heart madcraft-nhl14 madcraft-xbox madcraft-ylex teammadcraft umk-madcraft-rumpali

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

Leave a Reply