Awesome Hyvinkää!

Tom

Tom

We played an acoustic show last night at the Willa shopping center in Hyvinkää. It was sort of a winter-themed event but even if the weather wasn’t the best possible, it was definitely worth every minute!

We were overwhelmed by the amount of people there. Some of them probably just passing by stopping to enjoy the live music but definitely a lot of you guys who came just to see us. Well there was a hippo mascot there, so some of you might’ve been there for her… I know I was 😀

Photo 4.3.2014 18.34.50

Anyway. I have to give thanks to the people arranging the event. They provided us with a backstage and fed us with some coffee, tee and sandwiches. We even got bananas. And that suits us ’cause we’re such a bunch of monkeys.

When we got on stage we were definitely stoked. Like said there were a lot of people there and they were loud. That is always a good sign!

Photo by Kimmo Tyyskä

Photo by Kimmo Tyyskä

We were scheduled to play two 15-minute acoustic sets, so we planned to play four songs on the first set and then some on the last one. Apparently the schedule was a tight one on the first set since we managed to play only three songs. But we took it back on the second one and played, I think, six songs. So a pretty decent amount in total.

After the show we hung out with some of the awesome #teamMadCraft peoples. It was nice to see some familiar and a lot of unfamiliar faces. Definitely hope to see you again some time soon.

Here are the next upcoming live dates.

Mar 21st 2014 Zet-baari, Salo FIN [18+] (acoustic)
Mar 22nd 2014 House Of Rock, Kouvola FIN [18+]
Apr 4th 2014 Dog’s Home, Tampere FIN [18+]
Apr 11th 2014 Kamppi, Helsinki FIN [All ages] (acoustic)

So if you’re over 18, you have from what to choose. But I want each and everyone of you to be at Kamppi on April 11th. See you there!

Photo 4.3.2014 20.11.33

In Finnish:

Käytiin eilen Hyvinkäällä kauppakeskus Willan laskiaisriehassa soittamassa akustisesti. Ja vaikka sää ei ehkä ollu mäenlaskuun otollisin (Otollisin 😀 ), kannatti vissiin lähteä sillä siellähän oli porukkaa!

Oli ihan älyttömän siistiä ku jengit oli tullu paikalle niin isolla porukalla. Osa varmasti ihan vaan ohimennen sattumalta mutta iso, iso porukka ihan vaan kattomaan meitä – no joo, varmaan myös sitä virtahepoa!

Kuvailtiin päivän kulusta vlogia, joka tulee tässä jokusen päivän päästä, kun vaan Juho taas ehtii editoida. Ne kuuluisat sanat! Juholla hehkuu kaappi punasena, kun on niin monta videoo tulilla. Mutta sehän on vaan hyvä, eiks?! Muistakaa käydä subaamassa meijän vlogikannulle ni huomaatte, kun se tärähtää eetteriin. Laitetaan me siitä tänneki varmaan kyl.

MadCraft.Juho.Rinne

Kuvannut Kimmo Tyyskä

Mut kerrotaanpa nyt jotain kohokohtia. Pitää antaa kiitosta Hyvinkään Nuorisotoimelle, joka meidät tonne pyysi. Sen jälkeen, kun oltiin hetken haahuilun jälkeen löydetty lavan luo, meidät ohjattiin tyhjään liiketilaan kyhättyyn takahuoneeseen, jossa saatiin kahvia, teetä ja leipää. Vähän ajan päästä jopa banaaneja!? Jos on meijän Ask.fm:ää seurannu ni tietää miks banaanit maistuu.

Mut joo siinä sit käytiin viereisen GameStopin edessä hakkaamassa Xboxilla vähä Fifaa (ku änärii ei ollu!) ja siitä sit lavalle.

Oli kyl vähän yllättävää jopa, miten paljon siel oli sit jengiä ja miten kova ääni teistä lähti. Mut oli ihan älyttömän siistiä! Ei kai sitä tarvi edes erikseen mainita.

Kuvannut Kimmo Tyyskä

Kuvannut Kimmo Tyyskä

Meille oli varattuna kaks 15 minuutin settiä ja tarkotuksena oli, että soitetaan ekassa setissä neljä biisiä ja venytetään tokaa vähän yli. Kuuluttaja oliki sit niin innokas, ettei ehditty soittaa ekassa setissä ku vaan kolme biisiä. Shining Bright oli nimittäin tarkotus vetää jo ekan setin vikana biisinä.

No siitä sit sisään lämmittelemään ja juttelee jengin kaa. Oli iha hyvä et pääs välillä sisälle. Nimittäin vaikka ulkona nyt ei ollu mikään laskettelukeli niin oli siinä vähän vilposta vetää ja sormet meinas olla aika kohmeessa. Kitaratki tais mennä vähän mihin sattuu vireeseen joka toisessa biisissä mut yritettiin siinä hiessä niitä viritellä, että kuulostais ees jotenki järkevältä.

Näyttää ku yrittäisin pakkosyöttää noita tarroja mut voin vakuuttaa että se ei ollu tilanne :D Ainakaan paljoa...

Näyttää ku yrittäisin pakkosyöttää noita tarroja mut voin vakuuttaa että se ei ollu tilanne 😀 Ainakaan paljoa…

Otettiin sit tokassa setissä takas se, mitä ekassa hävittiin ja soitettiin oisko ollu kuus biisiä. Eli kaiken kaikkiaan tais tulla ihan sellanen hyvän mittanen setti, jos jakso jäädä kattomaan molemmat vedot. Ja tosi moni jäiki! Ja jäi vielä sen jälkeenki hengailemaan. Oli ihan sairaan hauskaa törmätä vanhoihin ja moniin uusiinki kasvoihin 🙂 Toivottavasti nähään taas!

Seuraavat keikat ois aika pitkälti tällaset.

21.03.2014 Zet-baari, Salo [k18] (akustinen)
22.03.2014 House Of Rock, Kouvola [k18]
04.04.2014 Dog’s Home, Tampere [k18]
11.04.2014 Kamppi, Helsinki [-S-] (akustinen)

Eli jos ikää löytyy ni tossahan on vaikka kuinka monta. Mut viimeistään joka ikinen sit Kamppiin 11.4. kun siellä vedetään taas ilmasta ja ikärajatonta kauppakeskuskeikkaa! Nähään siel!

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

One thought on “Awesome Hyvinkää!

  1. […] I wrote about our show in Hyvinkää a couple days ago. We just posted a video on our Finnish Vlog channel on YouTube about the trip. It’s in Finnish but if you want some moving pictures to accompany the earlier blog post, you’re free to watch it. Even if you don’t understand a word […]

Leave a Reply