Hampaat keikkakuntoon Medismilella

Tom

Tom

Kohta keikkaillaan taas ihan oikein urakalla ja se tarkottais, että hyvän soiton lisäksi pitäis myös ehkä koittaa näyttää jotenkin järkevältä. Se voi tarkottaa ehjien (tai valmiiks revittyjen) housujen ostamista tai ainakin omalla kohdalla varmasti parturissa käymistä.

Meitä pyydettiin kokeilemaan hampaiden valkaisua MEDiSMILElla ja tuumattiin, että mikäpä siinä, kyllähän tota nyt voi käydä kokeilemassa. Jesse oli vielä laivalla, joten hypättiin Oton ja Juhon kanssa ennakkoluulottomasti autoon ja suunnattiin Vantaalle Variston suuntaan.

Saatiin valkaisusta ennakkoon tällaset infot.

MediSmilella käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond Plus -valkaisuaineita.

Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä, jotka ovat puskuroitu hellävaraisiksi hampaille, mutta tehokkaiksi valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla. Yksi tunnin hoitokerta riittää valkoisen hymyn saamiseksi. Toimenpiteitä saa tehdä ainoastaan hammashoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Kenelle valkaisu sopii?

  • Henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia.
  • Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti. Toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaissa olevat reiät tai tulehdukset.
  • Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
  • Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

medismile-06

Löydettiin perille helposti ja seuraavaks oltiinkin jo valmiina tositoimiin.

Ennen itse valkaisua poistettiin hammaskivet sun muut, jos sellasia oli ja sen jälkeen istuttiin kolme 15 minuutin valkaisusessiota per naamari. Hommassa ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä, kunhan vaan jaksaa maata paikallaan tuon ajan. Ite ainakin pistin audiokirjan soimaan puhelimesta ja otin rennosti.

medismile-05

Saatiin kuulla ennen tuoliin hyppäämistä, että joillakin valkaisu saattaa vihloa mutta harvemmin mitenkään kovin pahasti. Otolla ei vihlonu yhtään ja Juholla pikkasen valkaisun jälkeen. Mä taisin vetää tässä tapauksessa lyhimmän korren, sillä mulla vihlas pari kertaa valkaisun aikana ja sen jälkeen oli sellasta pientä tuntumaa alahampaissa. Mutta täytyy sanoa, että esim. kitaralla naamaan itteensä lyömiseen verrattuna toi oli aika pientä ja hyvinkin siedettävää. 😀

Haastavinta valkaisussa ei ollut se, että se olisi jotenkin hankalaa tai kivuliasta vaan se, että piti muistaa olla syömättä tai juomatta mitään värjäävää seuraavaan 48 tuntiin. Eikä siinäkään se, että ois tarvinnut nääntyä nälkään vaa se kun meinas joka välissä unohtua.

medismile-02

No tuliko niistä hampaista sitten valkoset?

Lyhyesti: kyllä. Tulihan niistä! Siinä valkaisun jälkeen verrattiin siihen, mistä lähdettiin ja 5 sävyä tultiin siinä asteikossa jokaisen kohdalla vaaleammaksi. Olikohan tää sitä seura tekee kaltaisekseen -osastoa, kun kaikki lähdettiin samasta arvosta ja päädyttiin samaan?

Ja kyllä sen eron huomas ihan peiliin katsomalla ilman asteikkojakin. Tulos oli semmonen freesi ja luonnollinen. Ei tullu meistä tällä kertaa niitä ameriikan teeveetähtiä mutta ehkä se on ihan hyvä.

Jos kiinnostaa tietää lisää, niin käy tsekkaamassa MEDiSMILEn sivut tai soita vaikka ja kysy. Jos haluut käydä kokeilemassa valkaisua, niin saat saman tehovalkaisun kuin mikä meille tehtiin hintaan 149€ (ovh 295€). Mainitse MadCraft ajanvarauksen yhteydessä. Alennus on voimassa, kun varaat ajan ennen huhtikuun loppua.

Lisätietoa ja ajanvaraus: www.medismile.fi

medismile-after2

Briefly in English:

Looking at the pictures above you might think what the hell is going on here. We got asked to try out teeth whitening at MEDiSMILE, a Finnish clinic specialized in just that. It’s located at Varisto, Vantaa, not too far away from Helsinki so it was pretty easy for us to drop by and try it out.

The whole process took a little over 45 minutes per person and was all in all pretty chill. All you needed to do was to find a comfortable position and lie down for the time being. The procedure was all in all quite easy and painless. Especially if you compare it to a regular dentist’s appointment.

medismile-03And the best thing about it was, it worked! In technical terms we all got a whitening of 5 shades but you could just look into the mirror and see it for yourself. The result was fresh and natural.

If you live near Helsinki and want to try teeth whitening you can get a discount at MEDiSMILE when you mention MadCraft. You can get the same whitening procedure we got for 149€ (normally 295€) when you make an appointment before the end of April.

More info at: www.medismile.fi

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

Leave a Reply