Next Friday Live at Dog’s Home, Tampere

MadCraft-Juho
Tom

Tom

We continue to tour Finland next friday by playing at Dog’s Home, Tampere. Now, Tampere, of course, being one of the biggest cities in Finland. We’ve played our fair share of acoustic shows there in the past few years but not too many rock shows. So, it’s definitely nice to play a proper kick-ass show in Tampere.

As we are the main act of the evening we’ll play around midnight. But you shouldn’t wait until then to come by since there are two awesome bands playing there with us. Founding Neverland is Finland’s textbook example of easy core from Jyväskylä. I’ve spent a good amount of hours listening to them on Spotify but never seen them live. The third band of the evening, called Mimica, is not familiar to me but I’m excited to see them play as well.

No doubt, it’s gonna be a great night!

Here are the showtimes

21:00 Doors open
22:00 Mimica
23:00 Founding Neverland
00:00 MadCraft

The tickets go for 5€. Age 18+.

Remember to join the Facebook event. And see you on Friday!

MadCraft-Juho

In Finnish

Perjantaina jatketaan suomenvalloitusta Tampereella. Paikkana toimii Dog’s Home ja päästään piristyksemme vetämään ihan kunnon rock-show. Ollaan soitettu Tampereella useestikin akustisesti mutta normivetoja on kertynyt siellä harmillisen vähän. Hienoo että päästään vähän korjaamaan tilannetta tällä viikolla!

Soitellaan vikana, puolen yön maissa mutta meitä ennen on kaks kovaa bändiä, joten kantsii tulla ajoissa paikalle. Mukana iltaa piristämässä on Founding Neverland ja Mimica. Founding Neverland on tuttu bändi ja soittelee erittäinkin kovaa Easy Coree. FN on soinu useestikin luureissa, joten siistiä päästä näkee vihdoin livenä. Mimica ei oo tuttu mutta tuleepahan nyt tutuks!

Pakostikin mahtava ilta tulossa!

Illan soittoajat

21:00 Lipunmyynti alkaa
22:00 Mimica
23:00 Founding Neverland
00:00 MadCraft

Liput 5€. k18

Muista liittyä FB-eventtiin. Nähään perjantain!

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

2 thoughts on “Next Friday Live at Dog’s Home, Tampere

  1. Tampere on nasta mesta, eikös teidän rumpali ole peräti syntynytkin siellä?

Leave a Reply