Right on Kamppi

Tom

Tom

We played at the Kamppi Center in downtown Helsinki last Friday and I got to say, it was pretty awesome! Or maybe even more than that. It was f’in insane!

Kamppi is one of the biggest shopping centers in Helsinki with two bus terminals, so it wasn’t a surprise that there would be people there. In addition to that our showtime was at prime time at 5pm when there’s most traffic going through. But still! It was a hugely positive surprise when we came on stage and there were so many people there with such a good vibe. You gotta love these kinds of shows!

Just wanted to give a big thumbs up and thanks to everyone who came by and hope you see at Virgin Oil Co., Helsinki on May 2nd. See ya!

kamppi-kampin-kevaan-avaus-madcraftIn Finnish:

Soitettiin perjantaina Kampissa ja vieläki ihan älyttömän hyvät fiilikset siitä. Onhan se nyt aika selvää, että Kampissa on perjantaina klo 17 paljon jengiä mutta oli silti ihan järkyttävän positiivinen yllätys, miten paljon jengiä siellä oli ja miten hyvä fiilis jengillä oli.

madcraft-ja-kinkeri

Törmättiin päivän aikana muutamaan tubettajaan, joiden kanssa oli ollu puhetta, että ne tulee pyörähtämään kampissa. Ekana nähtiin Kinkeiri, joka kävi morjestaa ennen keikkaa. Sillä oli kiire jatkaa matkaan, joten ei ehtiny jäädä kuvaamaan keikkaa mutta saatiin pieni vlogipätkä Kinkerin kanavalle.

Keikan jälkeen törmättiin nopeesti Amppurulaaseen (Amppurulaan? Amppurulaahan?) ja Fläsään eli Flazhing2:een, jotka kumpikin kuvas pätkät tubeen. Harmi, ettei ehditty niiden kanssa kuvailee enempää mutta eiköhän näihin kavereihin törmätä tulevaisuudessakin!

Ja saatiin tietty omaki vlogi kuvattua Kampista!

Seuraava keikka ois sit pe 2.5. ja paikkana Virgin Oil Co., Helsinki. Nähään siellä!

 

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

Leave a Reply