New Music Video “Never Had The Guts” Out Now!

Tom

Tom

I told you yesterday about the exclusive sneak peek of our new music video at the Ilta-Sanomat website. If you missed that don’t worry. The video for our brand new single “Never Had The Guts” is now on YouTube for everyone to see and share!

We had a lot of fun filming the video. A huge thanks goes to the dudes from Helsinki Wolverines for being a part of it.

What do you think about the new song and the video? Tell us in the comments!

In Finnish

Kirjotettiin eilen blogissa, että meijän uus musavideo oli ensiesityksessä Ilta-Sanomien netissä. Jos missasit sen niin ei hätää! Uuden sinkkubiisin “Never Had The Guts” musavideo on nimittäin nyt YouTubessa kaikkien nähtävillä ja jaettavana!

Meillä oli älyttömän hauskaa, kun kuvattiin videota ja nauhotettiinpa Juhon ja Oton kanssa podcastikin (mitä!? vihdoin!), jossa vähän puitiin videon kuvausta. Pistetään se linjoille varmaan tässä lähipäivinä. Suurkiitokset Helsinki Wolverinesin kavereille, jotka oli mukana kuvauksissa!

Mitä ootte mieltä uudesta biisistä ja videosta? Kertokaa kommenteissa!

About Tom

Vocals and guitars in MadCraft. Also record, mix and produce music. Make videos. Take photos. Design websites. Chill on social media. Love video games.

2 thoughts on “New Music Video “Never Had The Guts” Out Now!

  1. Great video guys! Very energetic!

Leave a Reply