Uusia live-videoita

Uusi vuosi ja uusia videoita! Tai no, ainakin ihan suht uusia. Innokkaimmat onki jo varmaan nähny nää, mutta kun ei näitä vielä täältä löydy, ni onhan se pakko tänne blogiinki laittaa. Sit mennään!

Ekana löytyis veto Never Had The Gutsista meijän keikalta Helsingistä, The Circus -nimisestä venuesta. Circus oli aika siisti mesta soittaa. Lava oli isompi ku meijän keskiverto keikkapaikat kokonaisuudessaan. Ja se ei voi ikinä olla huono asia, eihän?

Taisin vähä kämmäillä tossa väliosan kitarahommassa mutta muuten meni iha jees. Mitä tuumaatte?

Kuvattiin muuten tältä keikalta vlogiakin!

Toinen näistä suht uusista live-videoista on Everybody Say ja paikkana Semifinal, Helsinki. Semifinal on meille tuttu ja turvallinen keikkapaikka. Lava ei oo niin iso ku Circuksessa mutta soundit on ehkä snadist paremmat tässä. Saatiin nimittäin audioo myös suoraan mikseristä ja se auttaa aina.

Everybodya on hauska soittaa livenä. Tässä on vähä erilainen tempo ku monessa muussa meijän biiseissä niin rikkoo settiä mukavasti. Tuntuu, että taisteltiin tän live-sovituksen kanssa jonkin aikaa mutta nykyään rullaa jo aika mukavasti.

Siinäpä nämä. Mistä biisistä haluisit nähdä live-videon seuraavaksi?

About Tom

Laulu ja kitara MadCraftissa. Musiikin nauhottaminen, miksaaminen ja tuottaminen. Vlogaaminen. Valokuvaus. Nettisivujen duunailu. Sosiaalinen media. Pelaaminen. Turtels.

One thought on “Uusia live-videoita

  1. […] Kiitokset Pete Koskelle kuvausavusta. Videon kuvat on parilta viimeseltä keikalta, joista laitettiin pari-livevideoakin aiemmin. […]

Vastaa