Please Return My Heart – uusi biisi ulkona

Hyvät Crafterit, se päivä on täällä! Ollaan jo ikuisuuden hehkuteltu, että ois uutta biisiä tulossa ihan pian. Mutta tänään asia on ihan oikeasti niin, että meidän uusi sinkku Please Return My Heart on julkaistu iTunesissa, Google Playssa, Spotifyssa ja muutamassa muussa digitaalisessa musakaupassa ja -palvelussa.

PleaseReturnMyHeart_kansi

Tietenkin, jos oot seurannu meitä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, tai vaikka Spotifyssa, tiesit tämän jo. Please Return My Heart on nimittäin ollut ulkona jo pari päivää. Mutta siltä varalta, että et vielä ehtinyt käydä kuuntelemassa uutta biisiä, niin teepä se vaikka nyt! Itse asiassa, vaikka oisit biisin kuunnellu jo useampaankin kertaan, niin käy silti kuuntelemassa. Vaikka kymmenen kertaa!

Päästiin muuten Suomen iTunesin rock-listalla sijalle 2. Kiitos siis kaikille, jotka hommasitte biisin! Eikä se lopuillekaan ole vielä liian myöhästä.

 

Julkastaan tästäkin biisistä luonnollisesti musavideo tulevina päivinä. Ja soitetaan kappaletta livenä Tavastialla, Helsingissä nyt lauantaina klo 14-17 järjestettävällä ikärajattomalla keikalla. Voit lukasta keikasta lisää mun edellisestä postauksesta.

Upeeta! Kuuntele biisi ja kerro kommenteissa, mitä tykkäsit.

About Tom

Laulu ja kitara MadCraftissa. Musiikin nauhottaminen, miksaaminen ja tuottaminen. Vlogaaminen. Valokuvaus. Nettisivujen duunailu. Sosiaalinen media. Pelaaminen. Turtels.

Vastaa