Pop punkin nevaribändit Vol. 7

Etsin Spotifyn related artist -listauksen avulla uusia pop punk -bändejä, joista en ollut kuullut aiemmin. Tässä on pop punk soittolista numero 7!

Spotify – via Iframely

Cute Is What We Aim For

Tässä alkaa selvästi käydä niin, että nevari alkaa kääntyä tarkottamaan enemmänkin sitä, että bändi ei ole koskaan käynyt Suomessa keikalla. Cute Is What We Aim For:lla on yli miljoona tykkäystä, enkä ollut ikinä kuullutkaan koko bändistä. Vaikuttavinta on kuitenki se, että ”There’s a Class for This” -biisi oli NHL 07:ssa!

cute-is-what-we-aim-for

The Downtown Fiction

Tässä on vähän samaa meininkiä, The Downtown Fiction:lla on nimittäin yli 200 000 tykkäystä Facebookissa. Bändi tulee Virginiasta ja niiden uusi EP Alligator Tears julkastiin TÄNÄÄN!

the_downtown_fiction

Quietdrive

Oon melko yllättynyt, että myös Quietdrive on soinut NHL 07:n soundtrackilla. Bändi tulee Minnesotasta, eikä voi kun miettiä, onkohan ne nähny Granlundin ilmaveivin.

quietdrive

MadCraft

MadCraft sen sijaan tulee Suomesta. MadCraft on tehnyt alusta loppuun kaiken itse alkaen biisin äänittämsisestä ja miksaamisesta ja päättyen musiikkivideon kuvauksiin. Oman musiikin lisäksi Otto tykkää myös kuvata rumpucovereita, joista uusin on ”Box Car Racer – All Systems Go”:

madcraft

About Juho

Kitara, valokuvaus ja videokuvaus MadCraftissa! Ja hei! Jos keikkakuvaaminen kiinnostaa, käy katsomassa mun sivu, josta löytyy Lightroom presettejä keikkakuvaamiseen.

Vastaa