Pop punkin nevaribändit Vol. 10

Nyt olis jo kymmenes soittolista vähemmän tunnetuista pop punk bändeistä. Jostain syystä oon laittanut tälle listalle kuusi bändiä. En kyllä yhtään muista miks, mutta menkööt!

Spotify – via Iframely

Above The Underground

Above The Underground on Briteistä. Laulajasta tulee välillä mieleen Billy Talent. Siitä huolimatta tai johtuen bändi on kuitenki aika hyvä!

above-the-underground

I Am Empire

I Am Empire tulee San Josesta. Ei tää nyt ehkä ihan pop punkkia ole, mutta bändin musa muistuttaa vähän Pierce The Veiliä. Vic Fuentes on kuitenkin fiitannu All Time Low:n A Love Like Warissa, joten ei voi ihan hirveesti valittaa.

i-am-empire

Sell Your Sky

Sell Your Sky on myös Briteistä, tällä kertaa Bathista. Bändi tosin lopetti joulukuussa 2014 ja jatkaa nimellä Honeymoon.

sell-your-sky

Such A Mess

Such A Mess tulee Losista. Näiden LP:n on co-produussannu Johnny Liu ja Kyle Black, jotka on tuottanu myös bändejä kuten All Time Low, New Found Glory, Pierce the Veil. Aika isolla mennään siis!

such-a-mess

Final Last Words

Final Last Words on Stocktonista, Californiasta. Äijät on veivannu jo vuodesta 2006, mutta Google antaa hakutuloksissa lähes pelkästään Famous Last Wordsia.

final-last-words

MadCraft

MadCraft on Helsingistä, Suomesta. Vilkase Please Return My Heart:n musavideo tuubista!

About Juho

Kitara, valokuvaus ja videokuvaus MadCraftissa! Ja hei! Jos keikkakuvaaminen kiinnostaa, käy katsomassa mun sivu, josta löytyy Lightroom presettejä keikkakuvaamiseen.

Vastaa