Pop punkin nevaribändit Vol. 11

Spotify – via Iframely

Yeah Detroit

Yllättäen Yeah Detroit ei ole Detroitista, vaan Scotland (tai kaikkialta…). Ikävä kyllä nää lopetti viime vuonna.

yeah-detroit

Allister

Allister on ollu kasassa vuodesta 1996, eli ihan jäätävän kauan. Jengit sanoo, että Allister oli yks suurimpia pop punk bändejä 2000-luvun alussa. Ei tosiaan tainnut näkyä Suomessa mitenkään, minkä takia bändi päätyi tälle listalle.

allister

American Hi-Fi

American Hi-Fi on sanottu pop bändiksi, pop punk bändiksi, pop metal bändiksi, mutta ite ne kokee tekevänsä vaan rockia. Äijät on soittanu vuodesta 1998 ja niiden musaa on ollut American Pie 2:n soundtrackilla, joten olis ehkä pitänyt tietää tää. Kaikesta huolimatta American Hi-Fissä on jotain samaa kuin Bowling For Soupissa.

american-hifi

Facelift

Allister ja American Hi-Fi on vanhoja bändejä, mutta tää seuraava on sentään uusi! Facelift on pop punk band Suomesta. Faceliftin uusin biisi ei löydy vielä Spotifysta, joten käykää kuuntelemassa se YouTubesta!

facelift-pop-punk-band-finland

MadCraft

MadCraft on myös pop punk bändi Suomesta. Otto on justiin julkassu uuden rumpucoverin Blink-182 – Anthem Part 2, joka on kuvattu komeesti neljällä kameralla!

madcraft-unplugged

About Juho

Kitara, valokuvaus ja videokuvaus MadCraftissa! Ja hei! Jos keikkakuvaaminen kiinnostaa, käy katsomassa mun sivu, josta löytyy Lightroom presettejä keikkakuvaamiseen.

Vastaa