Me lämpätään Simple Plania!

Mitä h*elvettiä?! Tää tais olla reaktio, kun saatiin kuulla, että päästään lämppäämään Simple Plania niiden Helsingin keikalle. Tämä viisikko on varmasti jokaisen Pop Punk -fanin yksi lempibändeistä. Ei varmaan tarvitse sanoa, että niin on myös meidänkin.

SimplePlan-FB-1200x628[1]

Avataan peli siis Simple Planille The Circusissa, Helsingissä lauantaina 28.5.2016. Luulisin, että lippuja saa vielä, jos on vikkelä. Ilmotetaan soittoajoista sun muista, kun saadaan tietää niistä tarkemmin.

Mitä tässä voi muuta sanoa? Tää on keikka, jota ei todellakaan kannata missata. Nähdään siellä siis! Boom!

About Tom

Laulu ja kitara MadCraftissa. Musiikin nauhottaminen, miksaaminen ja tuottaminen. Vlogaaminen. Valokuvaus. Nettisivujen duunailu. Sosiaalinen media. Pelaaminen. Turtels.

Vastaa